gain health lose weight
Jarenlang werden de meeste diëten gebaseerd op calorieën tellen en vetarm eten. Deze schema’s zijn moeilijk om vol te houden en de resultaten hiervan zijn zelden blijvend. Je lichaam verliest met deze methode ook spiermassa, je metabolisme gaat trager werken en sneller vet opslaan. Het gevreesde jojo-effect van de klassieke dieten! Bij dline gaan we uit van de nieuwste inzichten en zorgen dat je stofwisseling ( metabolisme) terug een boost krijgt en beter gaat werken. De sleutel tot succes is het onder controle houden van je bloedsuikerspiegel: hoe minder pieken, hoe minder honger en hoe meer vet je gaat verbranden. Het dline programma bestaat uit 2 delen.


Voeding : Je krijgt een leidraad om 8 weken een gezond eetpatroon aan te leren Je kan hierbinnen zelf veel variëren zodat eten leuk en lekker blijft. Je hoeft ook geen moeilijke boodschappenlijstjes af te werken of apart te koken.

Supplementen : Deze helpen om je lichaam optimaal te laten functioneren en je terug fit en energiek te voelen. Ze ondersteunen de vetverbranding.
dekarcht